Side 1 af 1

Hjælp til 3-trinsprogram

: 09 nov 2008 18:05
af Faarkrog
Hey folks,

Jeg har i den sidste stykke tid trænet med Thomas Jagds "Fundament træning for begyndere"-program, men er nu gået død i det.
Jeg trænger derfor til et nyt program!

Det jeg leder efter er et program, som bruges over 3 dage (3-tringsprogram?). Mit mål er at få øget min muskelmasse, men styrken skal helst også følge med! (Hvilket den helt automatisk gør?)

Er der nogen der har nogle gode programmer til at ligge og evt. kan poste et link eller lign., så ville det være perfekt.

(Jeg overvejede programmet "3 måneders komplet program", som også findes her på siden, men har siden fundet ud af at det ikke skulle være specielt godt...)


På forhånd tak,
Faarkrog


Fundament træning for begyndere:
http://www.getbig.dk/article.php?id=31&Fundament_træning_for_begyndere

Re: Hjælp til 3-trinsprogram

: 10 nov 2008 00:21
af Rasmus LAdefoged
Qaswz har lagt et program op, under træningsprogrammer, og programtråden.

Hvor lang tid har du trænet, for hvis du kun har trænet nogle måneder, vil jeg fraråde dig et 3-split, men fortsætte med et fullbody.

Re: Hjælp til 3-trinsprogram

: 10 nov 2008 08:07
af Faarkrog
Rasmus LAdefoged skrev:Qaswz har lagt et program op, under træningsprogrammer, og programtråden.

Hvor lang tid har du trænet, for hvis du kun har trænet nogle måneder, vil jeg fraråde dig et 3-split, men fortsætte med et fullbody.Jeg har trænet med programmet siden jul, men dog kun seriøst siden sommer.

Re: Hjælp til 3-trinsprogram

: 10 nov 2008 09:34
af qazws
Du kan se programmerne, som ligger under "Hjemmelavede programmer" - Du skal finde dig et fullbody, hvis du kun vil træne 3x om ugen.

Re: Hjælp til 3-trinsprogram

: 10 nov 2008 09:39
af Faarkrog
qazws skrev:Du kan se programmerne, som ligger under "Hjemmelavede programmer" - Du skal finde dig et fullbody, hvis du kun vil træne 3x om ugen.


Okay, tak.
Kigger nærmere på det :)