Dato og tid er 17 jan 2021 10:26

Ketose-kuren ?

Diskussion af vægttabs relaterede emner

Redaktør: Jackson

Rmadsen
Indlæg: 6
Tilmeldt: 21 nov 2006 12:53
Kontakt:

Ketose-kuren ?

Indlægaf Rmadsen » 21 nov 2006 13:03

Hej allesammen.

Jeg vil gerne tabe mig, som så mange andre :P.

Men har læst Ketose-kuren blive nævnt, men har søgt her og google igennem, men kan ikke finde mere information om det.

Har nogen noget info om det ?

På forhånd tak.

Dysp
Hjemmetræner
Indlæg: 209
Tilmeldt: 22 nov 2006 17:11

Re: Ketose-kuren ?

Indlægaf Dysp » 23 nov 2006 19:30

Rmadsen skrev:Hej allesammen.

Jeg vil gerne tabe mig, som så mange andre :P.

Men har læst Ketose-kuren blive nævnt, men har søgt her og google igennem, men kan ikke finde mere information om det.

Har nogen noget info om det ?

På forhånd tak.


Har ketose ikke noget med Atkinskuren at gøre; noget med hvor meget du "udskiller" af affaldsstoffer i dit urin?
Hvis det er det, så er det humbug; har set et videnskabeligt forsøg på, at det ikke har den store effekt.

Spis sundt, det er den eneste vej frem. Se eventuelt i "grundlæggende tips", hvor jeg postet en lang smøre om sund spise.

Brugeravatar
Flagermusen
Arnold
Indlæg: 1241
Tilmeldt: 14 mar 2006 18:32
Geografisk sted: København
Kontakt:

Indlægaf Flagermusen » 23 nov 2006 21:30

Ketose er en tilstand din krop indtræder i, når der ikke er nogle kulhydrater i kroppen at forbrænde. Kroppen vil i stedet omdanne fedtsyrer til ketonstoffer som hjernen bruger som nødløsning i mangel af bedre (kulhydrater).

Læs eventuelt dette indlæg der omhandler præcis det samme
http://www.fitforum.dk/viewtopic.php?p= ... ffer#85555
(Heliotropens indlæg er guld så jeg quoter til de dovne der ikke gider at trykke:)
Heliotropen skrev:Jeg kunne skrive meget om dette emne, især efter at havde debateret emnet tit med Dr Ellis på dragondoor. Pga af klokkeslettet og det fakt at jeg snart skal op til spinning, vil jeg dog gøre deg gøre det ultra kort, og hurtigt:

Nu ved jeg ikke hvad du mener med "Ketosis teorien", men ja, det er et fakt at falder blodsukkeret så meget, at hjernen ikke får nok energi fra sin foretrukne fødekilde glucose, så er den tvunget til at adjustere sig til en nødtilstand, hvor den overlever på ketoner; Er diæter der bygger på ketosis så "platvulgære luderkure for fede kvinder" JA, ihvertfald 99,9999% af disse:

- Størelsen af vægttabet / fedttabet, er stadig styret af størelsen på den negative energiballance. - Derimod vil man smide tons af vand, da dette blides mere hyppigt til kulhydrat end til protein og fedt, og dette sammen med kæmpetabet af glycogen, og måske muskelmasse, får tåberne til at tro at de "sveder" kg af som aldrig før, ja de pisser faktisk fed :lol: :lol: :lol: (NOT) - en DEXA enhed kan hurtigt afsløre at fedttabet vil være præcist det samme, om end ikke til den gunstige diæts fordel.

- Du vil ligegyldt hvad div. folk end postulere, miste mere energi, især mentalt energi, end på en ellers gunstig diæt; kulhydrat er stadig hjernens foretrukne brændstof, og den foretrækker altså sine 150g glukose om dagen frem for alverdens ketoner.

- Rationalet for ketosis er normalt, at man sænker insulinfølsomheden, noget disse postulerende personer stadig ikke fatter, er at dette er HELT urelevant under negativ energiballance, faktisk kan det her være en negativ faktor. - Hvor meget udnytter man sin postshake, når de dyre carbs pludselige bliver værdiløse, carbs man ikke engang må indtage, for så bliver man sparket ud af ketosis igen. Musklerne har brug for et minimalt insulin respons, for at kunne optage aminosyre, om der så er tale om genopbygning fra træningen, eller direkte opbygning af muskelmasse, dette er hovedgrunden til at man ikke mærker "pump" på samme måde under en ketogen diæt. :roll:

- Selve rationalet MOD de ketogenediæter, falder dog altid på det fakt, at de vigtigste, og største mængder af mikronæringsstoffer, forefindes i gunstige kulhydratkilder. Cutter man disse kulhydatkilder væk, ødelægger man altså en hver chance for at bibeholde en konstant sund kost og livsstil.

Suma sumarum:
Hvorfor i alverden skulle man vælge at svine sig selv til med sådanne usunde,- unaturlige og dybt ubehagelige tiltag,- når man kan opnå præcist det man vil, med en sund, energikontrollere og balanceret kost uden ubehag, enda med fuld træningsevne? Altså opnå bedre resultater uden alverdens selvpineri!

M.V.H
Helio
PS; jeg beklager kvaliteten af indlæget, men det er skrevet langt over min senge tid, med playboy kanalen kørende i baggrunden :lol:


Bagefter kan du lige titte lidt på Netdoktoren
http://www2.netdoktor.dk/Q&A/answers.as ... CID=47&p=1
Min klassiske log kan findes her:
http://www.fitforum.dk/viewtopic.php?t=12076

Zlamr
Kagearm
Indlæg: 69
Tilmeldt: 17 sep 2006 00:20
Geografisk sted: Falster

Indlægaf Zlamr » 24 nov 2006 00:43

Hvis du helst vil følge en "kur", og ikke selv kan sammensætte et fornuftigt kostprogram. Ikke har overskud, tid, lyst, eller indsigt nok til at tælle kalorier. Så prøv South Beach kuren, den er bygget på fornuftige principper, hvor man lærer at vælge de "rigtige" fødevarer, til et varigt fedttab. Det indebærer dog at man skal ændre sin livsstil en del.

Jeg har selv fulgt kuren, on'n off og har tabt mig fra 103 - 88 kg, siden årsskiftet. Når jeg skriver on'n off er det fordi jeg ikke har nægtet mig selv at deltage i sommerens isspiseri, fadbamserne på havnen, pølser på grillen og en god dansk frokost med familien i ny og næ.

Det er en måde at spise på, som handler om sunde fedtstoffer, langsomme kulhydrater, masser af fibre og protein.

Køb evt. bogen, der er komplet diæt beskrivelse, fra dag til dag.

Den er forøvrigt udviklet af en Amr. hjertespecialist.

Op på hesten og god fornøjelse :D


Tilbage til "Vægttab"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 39 gæster

cron