Side 1 af 1

Boller

: 08 sep 2007 21:58
af qazws
Nogen der har et godt forslag til nogle gode sandwichboller. her tænker jeg fx på rugbrødsboller, men jeg har hørt at de egentlig består af en masse hvedemel, hvad jo ikke er optimalt ift. groft, kernet brød.

: 08 sep 2007 22:17
af junjer23
hjemmebag, så ved du hvad der er i.

: 08 sep 2007 22:58
af Mikkel Leicht
junjer23 skrev:hjemmebag, så ved du hvad der er i.


ja, men idag er brød efterhånden så billigt, at det godt kan betale sig at lede efter kvalitet blandt færdiglavet brød.. I hvert fald min mening..

: 09 sep 2007 08:09
af junjer23
har du ret i, man kan få noget rigtig godt brød med bagerne nu om dage, især i de afdelinger der er i bilka føtex osv.

: 09 sep 2007 10:38
af qazws
junjer23 skrev:har du ret i, man kan få noget rigtig godt brød med bagerne nu om dage, især i de afdelinger der er i bilka føtex osv.


og jeg er ikke den store bager :oops:

men jeg tager vel ikke fejl i det med hvedemel, vel? arbejder i føtex så må se på det næste gang jeg har vagt :)

: 11 sep 2007 21:13
af junjer23
tja spis nu hellere nogle som er på grovmel, lyst brød=fy fy undtagen når det lørdag og off day som jeg har :)

: 12 sep 2007 19:07
af Dysp
Altså medmindre du er på SERIØS cut, synes jeg da overhovedet ikke du skal gå op i hvilken slags mel der findes i de boller du spiser :p
Start da med at lave være med at stege i magarine ;O

Men til emnet, så er jeg clueless - jeg laver ikke selv mad, da jeg ikke har råd. Hjemmeboende SU for the win!