Dato og tid er 09 apr 2020 04:38

Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Anvendelse af kosttilskud - Kostprogrammer m.m.

Redaktører: Youssef, webmaster

Storfod
Hercules
Indlæg: 3664
Tilmeldt: 02 jan 2008 23:09
Geografisk sted: 5854 Gislev

Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Storfod » 20 okt 2011 11:02

Der kommer ofte folk og spørger hvad de skal og må spise under bulk og cut..
Og jeg kan da også selv stadig blive i tvivl :oops:
Var det så ikke en idé at oprette én tråd med en liste over alle de fødevarer
som I/vi mener er gode/sunde at indtage? :)
Og det behøves ikke nødvendigvis at være en facitliste over hvad der er rigtig
og ikke rigtig at indtage, men blot hvad I mener er rigtigt 8)

Hvis nu jeg starter listen her, så kan I komme med jeres foreslag i tråden,
så kan jeg kopiere jeres foreslag ind i min liste, og evt. slette jeres posts efterfølgende,
så det ikke ender med at blive uoverskueligt :P

Håber I er med på den :mrgreen:

Opdateret - Rmadsen

Bulk:

Mælk
Havregryn
Kylling
Kalkun
Æg
Ost
Oksekød
Svinekød
Kødpålæg
Kokosmælk
Hytteost
Fisk
Diverse sunde olier
Peanutbutter
Nødder
Avocado
Pasta
Kartofler
Ris
Rugbrød
Mørk chokolade (over 70%)

Cut:

Kylling
Kalkun
Magert oksekød
Magert svinekød
Hytteost
Blåbær
Magert ost
Magert kødpålæg
Æg
Fisk
Kokosmælk (light)
Grøntsager
Frugt
Nødder
Avocado
Kvark
Skyr
Postevand/kildevand
Light/zero saft/sodavand
Board moderator

Brugeravatar
webmaster
Champ
Indlæg: 1535
Tilmeldt: 16 feb 2004 12:42
Geografisk sted: Flensborg
Kontakt:

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf webmaster » 20 okt 2011 11:58

Rigtig godt initiativ. Vi kan gøre den til en artikel når den er vokset lidt og der ikke rigtig kommer nye tiltag :-)

Storfod
Hercules
Indlæg: 3664
Tilmeldt: 02 jan 2008 23:09
Geografisk sted: 5854 Gislev

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Storfod » 27 okt 2011 10:59

Hvad mener folk om flæskesvær til bulk (især hvis man har svært ved at tage på)?

Jeg sidder her med en pose fra Kim's med 68g protein per 100g :o 31g fedt og 0-1g carbs :-k
Board moderator

Brugeravatar
Garik
Hercules
Indlæg: 4111
Tilmeldt: 15 sep 2009 22:08
Geografisk sted: Århus C

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Garik » 27 okt 2011 11:05

Storfod skrev:Hvad mener folk om flæskesvær til bulk (især hvis man har svært ved at tage på)?

Jeg sidder her med en pose fra Kim's med 68g protein per 100g :o 31g fedt og 0-1g carbs :-k

Jeg siger no go. Dårligt fedt og dårlige proteiner fra svinehud (så vidt jeg husker). Det er lård.
Loggen

My workout is your warm up!

Sundere.org

Storfod
Hercules
Indlæg: 3664
Tilmeldt: 02 jan 2008 23:09
Geografisk sted: 5854 Gislev

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Storfod » 27 okt 2011 11:19

Garik skrev:
Storfod skrev:Hvad mener folk om flæskesvær til bulk (især hvis man har svært ved at tage på)?

Jeg sidder her med en pose fra Kim's med 68g protein per 100g :o 31g fedt og 0-1g carbs :-k

Jeg siger no go. Dårligt fedt og dårlige proteiner fra svinehud (så vidt jeg husker). Det er lård.


Så lader vi bare som om jeg ikke sidder og æder den pose der ligger foran mig :oops:

EDIT: Hvis man som jeg ikke altid kan holde sig fra slik og chips,
vil det så være en fordel at æde en pose flæskersvær, i forhold til en pose slik eller anden chips helt uden protein? :doubt:
Board moderator

Wond
Kagearm
Indlæg: 62
Tilmeldt: 17 sep 2010 13:11

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Wond » 27 okt 2011 11:25

I mit hoved er der ikke forskel på et proteinmolekyle. Om det kommer fra en gris, kylling eller en okse, er det vel stadig samme struktur (samme opbyggelse af aminosyrer). Vil forskellen ligge i koncentrationen af fedt? Eller andre ting, som f.eks. at der er tungmetaller i tun?

Brugeravatar
Garik
Hercules
Indlæg: 4111
Tilmeldt: 15 sep 2009 22:08
Geografisk sted: Århus C

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Garik » 27 okt 2011 11:38

Wond skrev:I mit hoved er der ikke forskel på et proteinmolekyle. Om det kommer fra en gris, kylling eller en okse, er det vel stadig samme struktur (samme opbyggelse af aminosyrer). Vil forskellen ligge i koncentrationen af fedt? Eller andre ting, som f.eks. at der er tungmetaller i tun?

Da flæskesvær er grisehud, og vi ikke kan optage proteinerne i hud, er flæskesvær lård.

Af samme grund kan man ikke sige, at proteiner = proteiner. Den biologiske værdi varierer utrolig meget.

Sakset fra en tidligere tråd her på GB om emnet:
Dominator skrev:Det protein de flæskesvær indeholder er skod protein! De aminossyrer de flæskesvær indeholder har en helt elendig aminosyreprofil og er i særklasse voldsomt denatureret! Dvs sige at de er blevet varmebehandlet så hårdt at de ikke er en skid værd! Ergo, spis ikke det lort hvis i tror at det giver et boost i proteinindtag, for det er intet værd, andet en elendige carbs og dårligt fedt!

Skrevet Af Svedbaronen fra BH... :training:

Præcis ...Det er tomme kalorier, der er intet brugbart i varen ...Lidt lissom hvidt toastbrød, tomme kalorier der har gennemgået et hav af processor og mistet 90% af alle næringstoffer på vejen til at blive den endelige vare som havner i butikken...

Skrevet Af Nanny fra BH... :training:

Kan kun støtte de to BB'ere i, hvad de skriver... :D

Kan ikke selv huske, hvor jeg ved det fra, men mener altså blandt andet jeg har læst det på det gamle Getbig forum...
Loggen

My workout is your warm up!

Sundere.org

Wond
Kagearm
Indlæg: 62
Tilmeldt: 17 sep 2010 13:11

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Wond » 28 okt 2011 08:21

Okay, pisse godt! Har i nogle links til ernæringsartikler, som enten omfatter proteiner, eller bare den generelle kost, set med mere videnskabelige øjne? Jeg har kigget rundt på nettet, men er ikke faldet over noget specielt. Kun hjemmesider som skriver "Et æble om dagen holder lægen væk", og det er ikke just en eksakt videnskab :)

Snailfist
Arnold
Indlæg: 1046
Tilmeldt: 07 jan 2010 10:00

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Snailfist » 30 okt 2011 07:13

Her er en for paleo med kilder:
http://www.modernpaleo.com/principles.html

Eugene
Kagearm
Indlæg: 74
Tilmeldt: 14 dec 2009 19:30

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Eugene » 21 nov 2011 01:46

Virkelig god tråd. Tak for det! Jeg bulker som et svin, og kunne ikke undgå at bemærke du har skrevet mørk chokolade. Jeg indtager det i moderate mængder, så det ikke bliver for meget, men jeg kan ikke finde en variant der har en kakaomasse på over 70%. Nogen specifik mørk chokolade, som du refererer til? På forhånd tak :)

Brugeravatar
Garik
Hercules
Indlæg: 4111
Tilmeldt: 15 sep 2009 22:08
Geografisk sted: Århus C

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Garik » 21 nov 2011 08:19

Eugene skrev:Virkelig god tråd. Tak for det! Jeg bulker som et svin, og kunne ikke undgå at bemærke du har skrevet mørk chokolade. Jeg indtager det i moderate mængder, så det ikke bliver for meget, men jeg kan ikke finde en variant der har en kakaomasse på over 70%. Nogen specifik mørk chokolade, som du refererer til? På forhånd tak :)

Superior, Toms og Lindt Excellence har alle +80% kakao-indhold :)
Loggen

My workout is your warm up!

Sundere.org

Eugene
Kagearm
Indlæg: 74
Tilmeldt: 14 dec 2009 19:30

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Eugene » 22 nov 2011 01:21

Takker! Jeg fandt en Premium i dag på 86%! Hold da kæft, jeg har aldrig smagt mørk chokolade på den måde før. Utrolig kraftig! Men det smager ganske godt :)

Eugene
Kagearm
Indlæg: 74
Tilmeldt: 14 dec 2009 19:30

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Eugene » 28 nov 2011 17:01

Hvordan vil i placere frugt som banan og appelsiner, eller grøntsager som guleroder og agurker? Ved godt det ikke er bulk food, men det er vel stadig vigtigt, eller?

Storfod
Hercules
Indlæg: 3664
Tilmeldt: 02 jan 2008 23:09
Geografisk sted: 5854 Gislev

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Storfod » 28 nov 2011 17:18

Eugene skrev:Hvordan vil i placere frugt som banan og appelsiner, eller grøntsager som guleroder og agurker? Ved godt det ikke er bulk food, men det er vel stadig vigtigt, eller?


Frugt og grøntsager generelt er godt uanset om du bulker eller cutter :wink:
Board moderator

Brugeravatar
Garik
Hercules
Indlæg: 4111
Tilmeldt: 15 sep 2009 22:08
Geografisk sted: Århus C

Re: Liste over alle gode fødevarer under bulk og cut?

Indlægaf Garik » 28 nov 2011 17:53

Storfod skrev:
Eugene skrev:Hvordan vil i placere frugt som banan og appelsiner, eller grøntsager som guleroder og agurker? Ved godt det ikke er bulk food, men det er vel stadig vigtigt, eller?


Frugt og grøntsager generelt er godt uanset om du bulker eller cutter :wink:

+1. Personligt får jeg mine kalorier fra kød, nødder, frugt og grønt.
Loggen

My workout is your warm up!

Sundere.org


Tilbage til "Kost / kosttilskud"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster

cron