Dato og tid er 16 okt 2019 13:25

Kyllingefrikadeller

Her kan du dele dine opskrifter med andre.

Redaktør: Jackson

Repper
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10 jan 2006 20:11

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Repper » 17 jan 2008 22:45

hmm måske et dumt spørgsmål, men har i tænkt jer at spise alt den fars!?
normalt når jeg har lavet frikadeller til mig og kæresten så har halvdelen ligget til dagen efter:) og jeg bruger altid 500 g.

Brugeravatar
Helsinghof
Hjemmetræner
Indlæg: 272
Tilmeldt: 06 mar 2007 15:23
Geografisk sted: Struer
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Helsinghof » 18 jan 2008 14:16

Repper skrev:hmm måske et dumt spørgsmål, men har i tænkt jer at spise alt den fars!?
normalt når jeg har lavet frikadeller til mig og kæresten så har halvdelen ligget til dagen efter:) og jeg bruger altid 500 g.


Jo mere kød jo bedre, skid hul i det andet! Man er vel en rigtig mand :lol:

qazws
Hercules
Indlæg: 3367
Tilmeldt: 07 jan 2007 15:48
Geografisk sted: Norring
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf qazws » 19 jan 2008 19:33

Trancinghof skrev:
Repper skrev:hmm måske et dumt spørgsmål, men har i tænkt jer at spise alt den fars!?
normalt når jeg har lavet frikadeller til mig og kæresten så har halvdelen ligget til dagen efter:) og jeg bruger altid 500 g.


Jo mere kød jo bedre, skid hul i det andet! Man er vel en rigtig mand :lol:


Jeg håber da ikke udtrykket, "at være en rigtig mand", skal være udtryk for dumhed ;)

kofoed
Gummi-Tarzan
Indlæg: 136
Tilmeldt: 09 jul 2007 12:11

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf kofoed » 21 jan 2008 22:07

mice skrev:yes yes.. det rigtigt nok.. :lol:

500 g hakket kyllingekød
1 fed hvidløg
10 g persille
1 æg
1 dl mælk
100 g hakkede løg
50 g mel
salt og peber

Fremgangsmåde:
Løg og hvidløg tilsættes kyllingekødet, og det røres sej med salt, tilsæt æg, mælk, mel og persille. Smages til med salt og peber. Lad farsen hvile koldt i ca. 30 min. inden frikadellerne steges.


hvis man vil have lidt varition kan man også bruge halv torsk og halv laks istedet for kylling

Mboy
Kagearm
Indlæg: 59
Tilmeldt: 01 jun 2006 21:56
Geografisk sted: Odense - 14 år
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Mboy » 24 jan 2008 13:57

Hmm er 1000 kcal ikke en del til et måltid? Tænker på jeg kan huske det er lige omkring 2000kcal et gennemsnitsmenneske skal indtage om dagen?

qazws
Hercules
Indlæg: 3367
Tilmeldt: 07 jan 2007 15:48
Geografisk sted: Norring
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf qazws » 24 jan 2008 18:42

Mboy skrev:Hmm er 1000 kcal ikke en del til et måltid? Tænker på jeg kan huske det er lige omkring 2000kcal et gennemsnitsmenneske skal indtage om dagen?


Tror 2000kcal passer bedst til kvinder :lol: Men jo, 1000kcal er højt sat ;) Ville dele det i to...

Nizorh
Hjemmetræner
Indlæg: 219
Tilmeldt: 06 okt 2004 20:43
Geografisk sted: København
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Nizorh » 12 feb 2008 22:13

er ved at lave dem nu, men farsen er ligesom hvis en dej ikke er æltet ordenligt... den hænger ikke rigtigt sammen... hvad skal jeg gøre???

kofoed
Gummi-Tarzan
Indlæg: 136
Tilmeldt: 09 jul 2007 12:11

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf kofoed » 20 feb 2008 22:16

sæt den i køleskabet 30 min eller længere

Nizorh
Hjemmetræner
Indlæg: 219
Tilmeldt: 06 okt 2004 20:43
Geografisk sted: København
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Nizorh » 26 feb 2009 15:16

jeg gør lige opmærksom på, at 1 fed hvidløg IKKE er et helt hvidløg :O Jeg brugte 1½ hvidløg til den blanding og yderligere 2 hvidløg til tzatzikien... Det blev stærkt og jeg lugtede flere dage efter og blev uhyre upopulær på arbejdet!! Men nu ved jeg det, og har advaret i andre :D

Faarkrog
Nasty
Indlæg: 820
Tilmeldt: 08 nov 2008 22:21
Geografisk sted: Danmark

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Faarkrog » 26 feb 2009 16:33

3.5 hvidløg ?
Har du nogen idé om hvor meget det er :o ?
# Under construction #

Storfod
Hercules
Indlæg: 3664
Tilmeldt: 02 jan 2008 23:09
Geografisk sted: 5854 Gislev

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Storfod » 26 feb 2009 20:24

Nizorh skrev:jeg gør lige opmærksom på, at 1 fed hvidløg IKKE er et helt hvidløg :O Jeg brugte 1½ hvidløg til den blanding og yderligere 2 hvidløg til tzatzikien... Det blev stærkt og jeg lugtede flere dage efter og blev uhyre upopulær på arbejdet!! Men nu ved jeg det, og har advaret i andre :D


Men til gengæld blev du vel populær blandt indvandrene? :mrgreen:

(ikke racistisk ment*)
Board moderator

Faarkrog
Nasty
Indlæg: 820
Tilmeldt: 08 nov 2008 22:21
Geografisk sted: Danmark

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Faarkrog » 26 feb 2009 21:50

Storfod skrev:
Nizorh skrev:jeg gør lige opmærksom på, at 1 fed hvidløg IKKE er et helt hvidløg :O Jeg brugte 1½ hvidløg til den blanding og yderligere 2 hvidløg til tzatzikien... Det blev stærkt og jeg lugtede flere dage efter og blev uhyre upopulær på arbejdet!! Men nu ved jeg det, og har advaret i andre :D


Men til gengæld blev du vel populær blandt indvandrene? :mrgreen:

(ikke racistisk ment*)


:lol: :badgrin:
Den kommentar har lige reddet min ellers så kedelige lektiefyldte dag :D
# Under construction #

Nizorh
Hjemmetræner
Indlæg: 219
Tilmeldt: 06 okt 2004 20:43
Geografisk sted: København
Kontakt:

Re: Kyllingefrikadeller

Indlægaf Nizorh » 27 feb 2009 19:12

jeg sad også og svedte tran for vildt.. det var jævnt stærkt... Jeg lugtede virkelig fælt, og det hjalp ikke, at jeg havde mad i overskud og derfor med som madpakke på arbejde... de var ikke glade :O


Tilbage til "Opskrifter"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 8 gæster

cron