Dato og tid er 11 aug 2020 02:42

Træne derhjemme

Diskussion af vægttabs relaterede emner

Redaktør: Jackson

Soerenjensen93
Indlæg: 2
Tilmeldt: 13 aug 2017 18:15

Træne derhjemme

Indlægaf Soerenjensen93 » 13 aug 2017 19:28

Hej alle sammen,

Jeg kunne godt tænke mig at smide nogen kilo, men synes ikke altid det er lige nemt. Jeg har førhen haft medlemsskab i et fitnesscenter. Det er desværre bare ikke løsningen for mig længere. Jeg har lange arbejdsdage og kan ikke altid overskue at skulle ned at træne..

Jeg tænker derfor at det kunne være en idé at træne derhjemme, da jeg kan se andre gør det i stor stil. Jeg overvejer at investerer i en træningsmaskine, men er lidt i tvivl om, hvilken en jeg skal vælge. Jeg har både haft romaskiner, løbebånd og motionscykler til overvejelse.

Jeg synes løbebåndet er en smule dyrt, i hvert fald, hvis det skal være i en god kvalitet. Jeg vil helst ikke købe noget, der er alt for billigt (da jeg frygter den dårlige kvalitet). Jeg overvejer lidt om jeg skal købe dette løbebånd som anbefales at være "bedst til prisen" (link: http://bgh.dk/loebebaand/), samtidig overvejer jeg at købe den motionscykel, som anbefales at være "bedst til prisen" (link: http://bgh.dk/motionscykel/)...

Jeg har rigeligt med plads i huset, så det er intet problem at have begge træningsmaskiner stående. Det er selvfølgelig en større investering, så derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om andre har købt lige netop de 2 maskiner? Og kan bekræfte at de er BEDRE end de billige maskiner. :)

De bedste hilsner
Søren

Spise
Indlæg: 2
Tilmeldt: 06 sep 2017 18:50

Re: Træne derhjemme

Indlægaf Spise » 12 sep 2017 20:06

Lyder som en god løsning at tage træningen hjem, når du ikke har tiden til at skulle i fitness centret. Jeg personligt forstår dog ikke hvorfor du vil investere i maskiner til løb og konditionstræning, fremfor materialer til noget styrketræning eller mere avanceret kondition. En løbetur på løbebåndet vil tage dig ligesålang tid som at løbe en tur udenfor, hvormed du ved de mere 'besværlige' træninger er nødt til at tage i fitness hvor maskinerne er tilgængelige. Men det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken træning du ønsker at udføre :-) Mit input.

CWT1
Indlæg: 1
Tilmeldt: 04 maj 2018 09:46

Re: Træne derhjemme

Indlægaf CWT1 » 04 maj 2018 09:49

Jeg synes ligesom overstående at du med fordel kunne investere i vægte i stedet for en løbemaskine. Vægte er billigere og du kan bruge dem til at lave mange forskellige øvelser. Derudover er styrketræning ofte bedre for vægttab end cardio.

Christina

Bigviking
Indlæg: 2
Tilmeldt: 24 apr 2018 13:49

Re: Træne derhjemme

Indlægaf Bigviking » 08 jun 2018 09:42

Jeg syntes at du skulle tage et kig hos https://cupouniverse.dk/butik/nettofitness-rabatkode/ Her finder du de bedste rabatkoder til Nettofitness.dk hos Nettofitness kan du købe en masse godt men billigt trænings udstyr til hjemmet. De kan også hjælpe dig hvis du har nogle spørgsmål.

dude1992
Indlæg: 1
Tilmeldt: 15 jun 2018 09:27

Re: Træne derhjemme

Indlægaf dude1992 » 15 jun 2018 18:13

Jeg har stået i samme situation og valgte at købe et brugt løbebånd. Fitnesscentre skifter ofte alle maskiner ud på en gang når de skifter leverandør og så er der mulighed for at købe noget kram til en fair pris. Jeg tror jeg betalte 5000,- og så har jeg et løbebånd man kan købe alle reservedele til og som holder resten af livet.

Ud over det ville jeg kombinere det med lidt vægte hvis jeg var dig, også selvom man ikke føler sig som den store bodybuilder. Jeg er netop selv gået igang med træningsguiden her https://suplab.dk/traeningsprogrammer/ som kombineret med et par timer på Youtube har gjort at jeg endeligt er gået igang med lidt vægte :)

Held og lykke med dit program!

MortenAndersen
Indlæg: 1
Tilmeldt: 04 sep 2018 17:59

Re: Træne derhjemme

Indlægaf MortenAndersen » 04 sep 2018 18:04

Jeg vil anbefale dig at købe en motionscykel. Den er noget billigere end løbebåndet og meget nemmere at have stående derhjemme, fordi den ikke fylder nær så meget som et løbebånd, der kræver mere plads i soveværelset eller hvor du nu vil have den stående.

På en motionscykel har du alle muligheder for at lave konditionstræning, hvor du både taber kilo og kommer i bedre konditionsform. Jeg fandt lige denne artikel, hvor der står en masse om fordelene ved en kondicykel: https://www.fitnesspro.nu/motionscykel/

SimoneP
Indlæg: 1
Tilmeldt: 05 sep 2018 08:32

Re: Træne derhjemme

Indlægaf SimoneP » 05 sep 2018 08:36

Jeg ville helt klart supplere en cykel eller et løbebånd op med noget mere udstyr (nu du skriver pladsen ikke er et problem)

Personligt er jeg ret glad for min yogamåtte og mine kettle bells..

https://www.billig-fitness.dk/blogs/fitness-blog/redskaber-til-hjemmetraening
-Her fandt jeg en masse god inspiration, det går ret godt med at få trænet trods det er derhjemme

kdm22
Indlæg: 3
Tilmeldt: 13 jun 2019 15:21

Re: Træne derhjemme

Indlægaf kdm22 » 13 jun 2019 15:29

Det er en god ide, at have lidt træningsredskaber derhjemme til når tiden er knap. Det er dog altid en fordel at få slæbt sig selv afsted hvis man har tid til det. Når først man træder ind i centeret er formålet at få trænet. Der er ingenting der forstyrrer og man kan koncentrere sig om opgaven.

Venlig hilsen
Klaus - https://danskelaan.dk og https://cibank.dk

AndersMorten
Indlæg: 1
Tilmeldt: 26 jun 2019 15:19
Kontakt:

Re: Træne derhjemme

Indlægaf AndersMorten » 26 jun 2019 15:24

Der er virkelig mange ting, man kan gøre hjemmetræning rigtig godt med. med en ribbe og en bænk kommer man meget langt
Kundeservicemedarbejder hos http://mondokaos.dk

Lil'D'ennis
Indlæg: 4
Tilmeldt: 20 aug 2019 13:10

Re: Træne derhjemme

Indlægaf Lil'D'ennis » 11 sep 2019 13:58

Du skulle tage at tjekke https://bgh.dk/ ud. De har en hel masse på lige præcsi dén front.
Jeg ville foreslå at starte med nogle håndvægte og måske en bænk, da det er de mest versatile redskaber. Man kan lave rigtig mange øvelser sådan :-)

Sarah1234
Indlæg: 1
Tilmeldt: 17 okt 2019 11:47

Re: Træne derhjemme

Indlægaf Sarah1234 » 17 okt 2019 12:24

Hjemmetræning er et super alternativ og man kan sagtens opnå fine resultater uden et fitnesscenter.
Personligt fortrækker jeg hjemmetræning med vægte, TRX slyngetræner eller egen kropsvægt - da det ikke kræver det helt store set up og omkostninger :-)

Jeg afslutter ofte min løbetur med 5-6 øvelser i TRX, som kombinere både puls og styrketræning.
Hvis du vil have inspiration og se hvilke øvelser du kan lave med en TRX, så har jeg lavet en video og samlet det i et indlæg her: https://sarahposin.com/hjemmetraening-med-trx-video/

Derudover har jeg skrevet en masse andre træningsindlæg, som henvender sig til hjemmetræning. Tag evt. et kig i linket her:
https://sarahposin.com/category/traeningsprogrammer/

Rigtig god fornøjelse med hjemmetræningen! :wink:

MikkeBeyerPetersen
Indlæg: 3
Tilmeldt: 04 feb 2020 15:45

Re: Træne derhjemme

Indlægaf MikkeBeyerPetersen » 04 feb 2020 15:49

Der vil jeg helt klar anbefale at købe en pullupbar til din dørkarm. Her træner du både muskler og forbrænder fedt samtidig, så kan du selfølgelig supplere det med "planken" f.eks. Men hvis du vil have det samme ud af din hjemmetræning som nede i træningcentret er den genial.

Faktisk forbrænder du ligeså meget fedt ved at styrketræne (hårdt selvfølgelig), som ved at løbe en tur.

Når du styrketræner, så går din muskelmasse ind og laver fedtet om til muskelfibre. Dvs. at du går ned i fedt masse og tager på i muskelmasse. Så dermed er den rigtige form for styrketræning, en direkte vej til fladere mave og bedre kondition.

En rigtig god måde at forbrænde fedt, mens du bevarer muskelmasse er at lave pull ups. Her får du både sved på panden og træner hele din overkrop: http://pullupbar.dk

Så hård styrketræning lader dig forbrænde fedtet og styrke muskelmassen.

Da muskler vejer mere end fedt, så vil du have svært ved at se på vægten om du har tabt fedtet, så der vil jeg anbefale at tage til lægen eller ned i et træningscenter og få målt din muskelmasse og din fedtprocent.

Brugeravatar
MXK
Indlæg: 3
Tilmeldt: 23 feb 2020 21:27
Geografisk sted: CPH // DK
Kontakt:

Re: Træne derhjemme

Indlægaf MXK » 26 feb 2020 10:13

Hej Søren!

Jeg håber at du er kommet igang med træningen hjemme, du har ihvertfald fået en masse gode råd med på vejen, og de er allesammen super relevante! :D

Og fortvivl ikke, for der er mange måder at komme i mål på - både med vægttab og med opbygning af muskler. Det vigtigste er at du belaster kroppen på en sund måde og at du gør det gentagen gange i løbet af en uge.

Mht. hjemmetrænings udstyr så er TRX, Pull-Up Bars, Push Up Håndtag, Yogamåtter & Vægtvest ALLE rigtig gode redskaber, som både kan bruges der hjemme, men også ude i det fri. Så det er helt sikkert værd at overveje! :wink:

Hvis du mangler lidt hjælp til hvordan en træning hjemme kunne se ud, så kan du finde en guide her:
https://kinetikshop.dk/blogs/workouts

Rigtig god træning!


Tilbage til "Vægttab"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 39 gæster

cron