Dato og tid er 23 feb 2020 17:09

Regler og nyttig information - læs først!!

Artikler skrevet af brugerne på dette debatforum
Brugeravatar
webmaster
Champ
Indlæg: 1535
Tilmeldt: 16 feb 2004 12:42
Geografisk sted: Flensborg
Kontakt:

Regler og nyttig information - læs først!!

Indlægaf webmaster » 08 dec 2006 13:02

Her er der mulighed for at alle i brugere kan hjælpe andre brugere ved at skrive en god artikel om et eller andet, der kunne være interessant for brugerne herinde.

Er i træt af for mange spørgsmål om en eller anden ting, eller har i et kanon program som i gerne vil have andre skal vide mere om, sjove oplevelser fra træningscenteret, været til Mr. Fitness eller andre komkurrencer og taget lidt billeder samt kunne skrive et referat af konkurrencen etc. Kun fantasien sætter grænser. I kan nemt se herinde hvad brugerne interesserer sig for og så er det bare om at skrive en artikel om det.

SØRG FOR IKKE AT OVERTRÆDE COPYRIGHTS. Hvis i vil oversætte en artikel fra et udenlansk site skal i skrive til dem inden og spørge hvilke vilkår de stiller for at den bliver brugt på getbig.dk (vi linker gerne til dem).

Det er også iorden at lave en artikel ud fra svar der er givet herinde på fitforum. Prøv dog at se om du kan creditere de brugere der har skrevet svaret / teksten.

DE BEDSTE ARTIKLER BLIVER LAGT IND PÅ GETBIG.DK HOVEDSIDEN OG SKRIBENTEN FÅR ET GAVEKORT TIL SHOPPEN PÅ 500 KR.

Kom i gang :-)

TIL ANDRE SIDER - DE ARTIKLER DER ER HERINDE ER COPYRIGHT FORFATTEREN OG FITFORUM.DK SÅ HENVEND JER HVIS I VIL BRUGE DEM!

Tilbage til "Brugerskrevne artikler om træning og kost"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron